Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
benq212 napsal(a):Čakať na MLA alebo to radšej naliať do Luton? :-D
Je nějaká indicie, proč by se Malta z BEG ,OTP,SKP měla lítat? Myslím, že ne, že si spíš wizz dává načas
Rosm napsal(a):Koukni na web letiště a letový schedule. Mají to tam ;)
Je nějaká indicie, proč by se Malta z BEG ,OTP,SKP měla lítat? Myslím, že ne, že si spíš wizz dává načas
Michal napsal(a):Koukni na web letiště a letový schedule. Mají to tam ;)
To podle me vubec nic neznaci. Polsko taky melo spoustu letu na tabuli, ktere nemohly letet a neletely.
Myslím že MLA určite nepoletí. Skôr sa jedná o to čo bude rýchlejšie zrušené a refundovane. :-D Preto som sa pýtal.
Někdy mi připadá, že letiště mají propojený info servis s let.spol.,- jak zmizí let z databáze wizz, zmizí i na webu letiště. To by vysvětlovalo, proč uvádějí letiště lety, které se pak neletí.
mrisoska napsal(a):Belgie, Holandsko, Španělsko a UK. (plus další, pro nás nezajímavé).Takze do 6.7. je predlzeny ban z rumunska? Spravne tomu rozumiem?
BTW LTN-VIE jsou z kalendáře pryč do 15.7. ;)
EDIT: Londýn-Rhodos na zítřek se v appce tváří jako zrušený, ale Kréta na pozítří se zatím tváří jako živá.
Qlk napsal(a):Ale opravdu by měly být zakázané minimálně přílety z UK, Švédska, Portugalska, Ukrajiny, Ruska, Lombardie...
Opravdu, v še zmizelo, Ukrajina, Portugalsko, Švédsko, UK... až do 15.7.pryč.
Tentokrát opravdu extra rychlá reakce Wizzairu.
Michal napsal(a):
BTW LTN-VIE jsou z kalendáře pryč do 15.7. ;)
EDIT: Londýn-Rhodos na zítřek se v appce tváří jako zrušený, ale Kréta na pozítří se zatím tváří jako živá.
Mám na 5.7. Zakynthos, ráno se tvářil off, teď se vesele prodává dál
Qlk napsal(a):
Opravdu, v še zmizelo, Ukrajina, Portugalsko, Švédsko, UK... až do 15.7.pryč.
Tentokrát opravdu extra rychlá reakce Wizzairu.
Na rozdíl od Rumunska a Malty (1.7.) platí ban z Rakouska okamžitě - 30.6.
Michal napsal(a):
Neprodává ;)
Díky za info, díval jsem se před hodinou. Dělá v tom wizz pěkný maglajs
Uz dosiel email cancellation, ale system uz dava len 100% refund, hoci pise o 120%. Ako to mate vy?
(bookoval som s flexom)
Taky tak. Píše +20%,ale je to jen 100%.
The extra +20% is applicable only for bank card, bank transfer, iDeal payment or eBanking payment types. In case your booking was paid fully or partially with WIZZ credits or voucher, then the amount paid with WIZZ credits or voucher will be refunded in 100% WIZZ credits only. For detailed and latest information please refer to WIZZ Credits Terms of Use.
Zpětně změnili podmínky??
Pak tedy game over, díky dámy a pánové...
Tedy doufám, že ještě někdo najde nějakou skulinu :-)
Celou dobu jsem to tady sledoval, a tak jsem zvědavý. Pochlubte se kolik jste z toho vytřízkali?
Toto je nejlepší zpráva tohoto týdne. Každopádně ať z toho “Michal a jeho parta” “vytřízkali” co to šlo, přeji jim, aby to taky smysluplně proletěli.